Pedestrial Poetry Tours

Pedestrial Poetry Tours, vanaf zes personen. Een mooie manier de stad met andere ogen te bezien. Dus verzamel wat vrienden of familie, neem contact op, en ik neem je mee langs de contouren van de Zijdebalentuin, dwars door het Werkspoorkwartier of achter Trijn aan! Ik wandel ook ‘s avonds.

Pedestrial Poetry: een lyrisch uitje in Utrecht

– ervaar de stad op bijzondere wijze!

Poëtische stadswandelingen / rondleidingen in Utrecht, onder de noemer Pedestrial Poetry. Ik neem je mee op een stadswandeling / rondleiding met toepasselijke voordrachten van mijn gedichten of librettofragmenten. De geschiedenis komt zo op lyrische wijze tot leven.

De tours duren zo´n 1,5 u en zijn geschikt voor groepen tot 25 personen. De kosten bedragen €17,50 per persoon, met een minimum van €100. Dus met een groepje van zes kan je al bij me terecht.

Keuze uit meerdere tours: een rondje Zijdebalen, of dwars door het Werkspoorkwartier. Een nieuwe wandeling, door het Máximapark in Leidsche Rijn vanaf Castellum Hoge Woerd, vol Romeins georiënteerd werk, is in voorbereiding en kan al geboekt worden, net als Achter Trijn aan, een operateske stadswandeling in de voetsporen van Trijn van Leemput.

Trijn van Leemput opera

Nu ook te boeken: Achter Trijn aan – een operateske stadswandeling door de binnenstad van Utrecht, in de voetsporen van Trijn van Leemput. Onderweg draag ik voor uit mijn libretto van de succesvolle Stadsopera Trijn. Zo bezoeken we haar woonhuis, staan we stil bij het Stadhuis, en rukken we ten slotte op naar ‘dwangburcht Vredeborch.

Zijdebalen

Een poëtische stadswandeling langs de contouren van de Zijdebalentuin

Lees hier meer

Werkspoorkwartier

Een operateske rondleiding over het terrein van Werkspoor Utrecht

Lees hier meer

Leave a Comment