Kerstpakket met kunst

Ook als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een kerstpakket idee, aparte kerstpakketten, of naar bijzondere relatiegeschenken? Geef dan kunst cadeau. Maak van je kerstpakket een kunstpakket. Of je nu van een bedrijf bent, of een particulier: een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Betaalbare kunst uit Utrecht als relatiegeschenk of idee kerstpakket.
Enkele Utrechtse werken
Kunst als kerstpakket in een doosje/brievenbuspakketje, goed kerstpakket idee
Tevens brievenbuspakketje
Enkele voorbeelden van kunst in je kerstpakket, vanaf €15
Verschillende stijlen, toch altijd Van Gogh

Kerstpakketten 2022

Wat kost zo’n kerstpakket?

20x20cm canvas: 15 – 17,50 euro per stuk

Bestaand vierkant werk naar keuze op canvas van 20x20cm

  • vanaf 10 exemplaren: kerstpakket €17,50 per stuk (gesigneerd en genummerd), ex btw
  • vanaf 35 exemplaren: kerstpakket €15,00 per stuk (signeren in overleg), ex btw

De werkjes worden in een kartonnen doosje geleverd: handig om direct weg te geven of als brievenbuspakketje te versturen.

Originele kerstpakketten Utrecht 15 - 17,50 euro
Voorbeeld van een kunst-kerstpakket in 2021 voor een organisatie in Utrecht, oplage 32: genummerd en gesigneerd

Een gedicht in je kerstpakket of als relatiegeschenk kan ook. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Bijzondere relatiegeschenken in opdracht

Graag laat ik me inspireren door je visie, producten, diensten of bedrijfspand. Ik kan vervolgens een speciaal werk maken dat afgedrukt kan worden op canvas of acrylglas, of als kunstkaart of giclee uitgevoerd. Ook bijzonder als relatiegeschenk, cadeau of particulier kerstpakket. Of in het groot als kunst in je kantoor of bedrijf. Desnoods met je eigen portret, of van een of enkele werknemers erin verwerkt. À la Van Gogh, dat spreekt.

Relatiegeschenken en kerstpakketten Utrecht

Relatiegeschenk/kerstpakket Utrecht: ben je in Utrecht gevestigd, dan wordt de bestelling persoonlijk door mij op afspraak langs gebracht – en ter plekke gesigneerd als het moet.

Interesse? Laat een reactie achter, of neem via de buttons hieronder vrijblijvend contact op voor vragen over de mogelijkheden, een offerte, of advies.

Of, neem werk in licentie

Wil je liever een Van Gogh op je mok, fleece of ander materiaal? Neem dan een werk naar keuze in licentie. Neem vrijblijvend contact op met je wensen en ik geef je advies voor een geschikt werk en doe je een licentie-voorstel: daarbij krijg je het betreffende werk in een bestand van 25.000 pixels en kun je die zelf laten afdrukken.

Tikkie Kunst - kunst voor een tikkie

Probeer anders eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie, de leukste (en spannendste) manier van kunst kopen, of cadeau krijgen. Je bepaalt zelf de prijs en ontvangt vervolgens per post een kunstwerk naar waarde (1/1). Al meer dan 40 grote en kleine Tikkie-kunstwerken vonden zo een plekje in binnen- en buitenland.

Tikkie Kunst als Kerstpakket kan ook natuurlijk, vanaf €25 per stuk, iedereen krijgt dan een uniek pakketje thuisgestuurd.

Leave a Comment