Kunst kopen bij Van Gogh zelf

Mijn smartphoneart-werk is ook direct bij mij te bestellen. Wel zo persoonlijk en altijd gesigneerd. Betaalbare kunst: voor ieder budget een eigen Van Gogh!

Ik lever mijn werk in drie edities: 20x20cm canvas (ongenummerd), 40x40cm acrylglas (genummerd, max. XV) of 50×50 – 80x80cm HD Metal (unicum 1/1).

Hoe?

Op mijn Instagram-pagina (al mijn werk) of in mijn etalage bij Werk aan de Muur (een selectie) kun je ieder vierkant werk uitkiezen en vervolgens bij mij persoonlijk bestellen (prijzen en contactmogelijkheden staan op deze pagina). De 8 werken hieronder heb ik op 20x20cm canvas op voorraad en zijn in deze versie direct leverbaar, bijvoorbeeld als cadeautje. Vind je iets van je gading? Neem vrijblijvend contact met me op via de buttons hier vlak onder en ik ga voor je aan de slag. Ook geef ik graag advies voor het juiste werk op de juiste plaats.

Vanaf linksboven met de klok mee: Sint Maarten en de Dom, Vrouw bij valavond, Salvador Dali in één oogopslag en Gekloonde koeien

Vanaf linksboven met de klok mee: The´re leaving home finally, Hofdame in vervallen keuken, Nog zo´n gerucht, De verschijning van Fátima op Castellum de Hoge Woerd

Betaalbare kunst

Mijn vierkante werken (zie instagram of mijn etalage bij Werk aan de Muur) zijn in drie verschillende uitvoeringen bij mij verkrijgbaar. Levertijd minimaal vijf werkdagen. Bij interesse stuur ik je de betaalgegevens en wordt de bestelling in gang gezet. De prijzen zijn inclusief bezorging.

Voorbeelden van enkele werken

En enkele eerder verkochte werken

Ruben van Gogh poseert met kunstwerk
Met een 40x40cm werk (hangt nu in Portugal)
Poserend met een bllije klant
Poserend met een blije klant
Ruben van Gogh betaalbare kunst aan de muur
Bij een particulier in Doetinchem
Tikkie Kunst - kunst voor een tikkie

Probeer anders eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie, de leukste (en spannendste) manier van kunst kopen, of cadeau krijgen. Je bepaalt zelf de prijs en ontvangt vervolgens per post een kunstwerk naar waarde (1/1). Al meer dan 40 grote en kleine Tikkie-kunstwerken vonden zo een plekje in binnen- en buitenland.