Kunst kopen bij Van Gogh zelf

Series: Popart 2.0 / Empty livings / Surreëel / Joy in repetition / Pimped paintings

Betaalbare kunst uit Utrecht

Kunst kopen? Mijn vierkante werken zijn in drie verschillende uitvoeringen bij mij verkrijgbaar. Levertijd minimaal vijf werkdagen. Bij interesse stuur ik je de betaalgegevens en wordt de bestelling in gang gezet. De prijzen zijn inclusief bezorging. Voor rechthoekige werken geldt een andere prijs, neem hiervoor contact op.

50x50cm €375 / 60x60cm €499 / 70x70cm €625 / 80x80cm €750

Bij mij geen gelikte webshop vol winkelmandjes, pop-ups en cookies. Je koopt de kunst bij mij persoonlijk, die signeer en nummer ik voor je en dan zorg ik dat je het thuis krijgt. Afhalen kan altijd, woon je in Utrecht dan breng ik het op afspraak langs.

Dit recente werk: ‘Gadda da vida’, krijg je met korting. Op 40x40cm plexiglas voor €195 ipv €225, en als unicum op een van de formaten 50x50cm – 80x80cm met 10% korting. Over betaalbare kunst gesproken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op.

Kunst kopen? Koop een echte Van Gogh!

De achterkant, met ophangsysteem en handtekening

De werken worden geleverd op hoogwaardig 5mm glanzend acrylglas met een zwarte premium folie op de achterkant, en zijn standaard voorzien van een ophangsysteem. Gesigneerd, genummerd, bestickerd!

“Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!”

Hieronder enkele van mijn favorieten. Druk op de afbeelding voor titel. Of bekijk mijn series voor meer werk: Popart / Empty Livings / Surreëel / Joy in repetition

In opdracht

Ruben van Gogh poserend met kunst in opdracht

Ik maak ook kunst in opdracht. Je krijgt dan, na een voorgesprek, een uniek werk op overeengekomen materiaal en formaat. Een gedicht kan ook.

Dit werk was een huwelijksgeschenk, met het verzoek de Domtoren, (bergbe)klimmen en fietsen erin op te nemen. Het is afgedrukt op mat HD Metal, wat het aquarel-karakter van het werk benadrukte.

Expositie: #smartphoneart @deutrechter

In 2023 hangt mijn kunst het hele jaar in Stadsbrasserie de Utrechter, Vredenburg 40, recht tegenover TivoliVredenburg. Lees er hier meer over.

Smartphoneart expositie in de Utrechter

Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op.