Kerstpakket idee: aparte kerstpakketten met kunst

Zoek je een idee voor aparte kerstpakketten? Of ben je op zoek naar originele relatiegeschenken? Geef dan kunst cadeau aan je werknemers of relaties. Maak van je kerstpakket een kunstpakket. Of je nu van een bedrijf bent, of particulier.

Betaalbare kunst uit Utrecht
Enkele Utrechtse werken
Een betaalbare Van Gogh
Hofdame in vervallen keuken
Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Verschillende stijlen

Kerstpakket aanbieding 2022

Wat kost kunst in een kerstpakket per stuk?

Aanbieding: kerstpakket of relatiegeschenk: 15 – 17,50 euro

Bestaand vierkant werk naar keuze op canvas van 20x20cm

  • vanaf 10 exemplaren €17,50 per stuk (gesigneerd en genummerd), ex btw
  • vanaf 50 exemplaren €15,00 per stuk (signeren in overleg), ex btw

De werkjes worden per exemplaar in een kartonnen doosje geleverd: geschikt om direct weg te geven of als brievenbuspakketje met de post te versturen.

Een gedicht in je kerstpakket of als relatiegeschenk kan ook. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Originele kerstpakketten
Kunst-kerstpakket 2021 voor klant in Utrecht, oplage 32: genummerd en gesigneerd

Unieke relatiegeschenken in opdracht

Ik laat me graag inspireren door je visie, producten, diensten of bedrijfspand. Ik kan dan, tegen meerwaarde, een speciaal werk maken dat afgedrukt kan worden op canvas of acrylglas, of als kunstkaart of giclée uitgevoerd. Ook bijzonder als relatiegeschenk, cadeau of particulier kerstpakket. Of in het groot als kunst in je kantoor of bedrijf. Desnoods met je eigen portret, of van een of enkele werknemers erin verwerkt. À la Van Gogh, dat spreekt.

Kerstpakketten en relatiegeschenken Utrecht

Kerstpakket / relatiegeschenk Utrecht: ben je in Utrecht gevestigd, wordt de bestelling persoonlijk door mij op afspraak langs gebracht – en ter plekke gesigneerd als het moet.

Kerstpakketten en relatiegeschenken zijn tot zekere hoogte (deels) aftrekbaar voor de belasting. Dit geldt voor zowel de btw, als voor de overige kosten. Hier kun je daar meer over lezen.

Interesse? Laat een reactie achter, of neem via de buttons hieronder vrijblijvend contact op voor vragen over de mogelijkheden, een offerte, of advies.

Probeer ook eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie: een speciaal voor jou gemaakt uniek kunstwerk (oplage 1/1). Je bepaalt zelf de prijs, met een tikkie. Al vanaf €25.

Leave a Comment