Kerstpakket idee: aparte kerstpakketten met kunst

Kerstpakket Utrecht
Van linksboven met de klok mee: Sint Maarten en de Dom, Citylights, Climbing the stairs like Escher en Another Rumour

Heb je geen inspiratie voor je kerstpakket: ben je op zoek naar leuke, aparte kerstpakketten? Of moet je een kerstpakket kiezen? Denk eens aan kunst, in een beperkte oplage, voor in het pakket voor je werknemers of relaties: maak van je kerstpakket een kunstpakket. Of je nu van een bedrijf bent, of particulier

Kerstpakket aanbieding

Wat kost een kerstpakket per stuk? 12,50 tot 15 euro

Aanbieding: kerstpakket 10 euro of een kerstpakket 15 euro. Een bestaand vierkant werk op canvas van 20x20cm vanaf 10 exemplaren 15 euro per stuk (gesigneerd en genummerd), vanaf 50 exemplaren 12,50 euro per stuk (signeren in overleg), ex BTW.

Kerstpakket kiezen? Zoek hier een vierkant werk uit en laat het me weten.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een gedicht op maat in je kerstpakket op te nemen. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

kerstpakket idee
Een serie 20x20cm werken bij een particulier

Kerstpakketten met speciaal gemaakte kunst

Smartphone-art kunstenaar Ruben van Gogh laat zich ook graag inspireren door je producten, diensten of bedrijfspand. Hij maakt dan, tegen meerwaatde, een kunstwerk dat afgedrukt kan worden op canvas of plexiglas, of dat als kunstkaart of giclee uitgevoerd kan worden. Ook bijzonder als relatiegeschenk of particulier kerstpakket.

Desnoods met je eigen portret, of van een of enkele werknemers erin verwerkt. Op z’n Van Goghiaans, dat spreekt. Dat is een leuk kerstpakketten idee! Uiteraard kun je ook voor een al bestaand werk kiezen.

Kerstpakketten Utrecht

Kerstpakket Utrecht: woon je in Utrecht, wordt het hoogstpersoonlijk door de maker langs gebracht.

Ruben van Gogh is dichter, librettist en smartphone-art maker. Hij werd veelvuldig uitgegeven, uitgevoerd en geëxposeerd.

Kijk eens ter inspiratie op z’n Instagramaccount: @goghvanruben, of een van z’n weblogs over zijn smartphone-art.

Wist je dat het geven van kerstpakketten tot zekere hoogte belastingvrij is — en dit jaar vanwege Corona zelfs ruimer? Hier kun je daar over lezen.

Interesse? Neem via de button hieronder vrijblijvend contact op voor een offerte en de mogelijkheden. Dat geldt natuurlijk ook voor kunst voor relatiegeschenken in Utrecht en daarbuiten.

Probeer ook eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie: een speciaal voor jou gemaakt uniek kunstwerk (oplage 1/1). Je bepaalt zelf de prijs, met een tikkie. Al vanaf €25.

Hieronder mijn meest recente werken in mijn shop bij Werk aan de Muur. Vanaf 40cm op Canvas, Acrylglas en Metaal voor dezelfde prijs ook bij mij persoonlijk verkrijgbaar – dan wordt het werk gesigneerd en krijg je er een cadeautje bij!