Kerstpakket idee: aparte kerstpakketten met kunst

Van linksboven met de klok mee: Sint Maarten en de Dom, Citylights, Climbing the stairs like Escher en Another Rumour

Ben je op zoek naar leuke, aparte kerstpakketten? Of moet je een kerstpakket samenstellen? Denk eens aan kunst, in een beperkte oplage, voor in het pakket voor je werknemers of relaties: maak van je kerstpakket een kunstpakket. Of je nu van een bedrijf bent, of particulier

Kerstpakket aanbieding

Wat kost een kerstpakket per stuk? 10 tot 15 euro

Aanbieding: kerstpakket 10 tot 15 euro. Een bestaand vierkant werk op canvas van 20x20cm vanaf 10 exemplaren 15 euro per stuk (gesigneerd en genummerd), vanaf 50 exemplaren 10 euro per stuk (signeren in overleg), ex BTW.

Zoek hier een vierkant werk uit en laat het me weten.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een gedicht op maat in je kerstpakket op te nemen. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Een serie 20x20cm werken bij een particulier

Kerstpakketten met speciaal gemaakte kunst

Smartphone-art kunstenaar Ruben van Gogh laat zich ook graag inspireren door je producten, diensten of bedrijfspand. Hij maakt dan een kunstwerk dat afgedrukt kan worden op canvas of plexiglas, of dat als kunstkaart of giclee uitgevoerd kan worden. Ook bijzonder als relatiegeschenk of particulier kerstpakket.

Desnoods met je eigen portret, of van een of enkele werknemers erin verwerkt. Op z’n Van Goghiaans, dat spreekt. Uiteraard kun je ook voor een al bestaand werk kiezen.

Kerstpakket Utrecht

Kerstpakket Utrecht: woon je in Utrecht, wordt het hoogstpersoonlijk door de maker langs gebracht.

Ruben van Gogh is dichter, librettist en smartphone-art maker. Hij werd veelvuldig uitgegeven, uitgevoerd en geëxposeerd.

Kijk eens ter inspiratie op z’n Instagramaccount: @goghvanruben, of een van z’n weblogs over zijn smartphone-art.

Interesse? Neem via de button hieronder vrijblijvend contact op voor een offerte en de mogelijkheden. Dat geldt natuurlijk ook voor kunst als relatiegeschenk.

Probeer ook eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie: een speciaal voor jou gemaakt uniek kunstwerk (oplage 1/1). Al vanaf €10.

Hieronder mijn meest recente smartphoneart-werken in mijn shop bij Werk aan de Muur: