Kerstpakket idee voor aparte kerstpakketten

ook als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar aparte kerstpakketten, een kerstpakket idee of naar originele relatiegeschenken? Geef dan kunst cadeau aan je werknemers of relaties. Bijvoorbeeld een van mijn smartphoneart-werken. Maak van je relatiegeschenk een kunstgeschenk. Of je nu van een bedrijf bent, of een particulier.

Betaalbare kunst uit Utrecht als relatiegeschenk
Enkele Utrechtse werken
Kunst als kerstpakket doosje als brievenbuspakketje
Als brievenbuspakketje
Enkele voorbeelden van kunst in je kerstpakket
Verschillende stijlen

Kerstpakketten aanbieding 2022

Wat kost zo’n kerstpakket?

20x20cm canvas: 15 – 17,50 euro per stuk

Bestaand vierkant werk naar keuze op canvas van 20x20cm

  • vanaf 10 exemplaren: kerstpakket €17,50 per stuk (gesigneerd en genummerd), ex btw
  • vanaf 35 exemplaren: kerstpakket €15,00 per stuk (signeren in overleg), ex btw

De werkjes worden in een kartonnen doosje geleverd: geschikt om direct weg te geven of als brievenbuspakketje te versturen.

Originele kerstpakketten 15 - 17,50 euro
Voorbeeld: van een kunst-kerstpakket in 2021 voor een klant in Utrecht, oplage 32: genummerd en gesigneerd

Een gedicht in je kerstpakket of als relatiegeschenk kan ook. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Bijzondere relatiegeschenken in opdracht

Ik laat me graag inspireren door je visie, producten, diensten of bedrijfspand. Ik kan dan, tegen meerwaarde, een speciaal werk maken dat afgedrukt kan worden op canvas of acrylglas, of als kunstkaart of giclée uitgevoerd. Ook bijzonder als relatiegeschenk, cadeau of particulier kerstpakket. Of in het groot als kunst in je kantoor of bedrijf. Desnoods met je eigen portret, of van een of enkele werknemers erin verwerkt. À la Van Gogh, dat spreekt.

Relatiegeschenken en kerstpakketten Utrecht

Relatiegeschenk/kerstpakket Utrecht: ben je in Utrecht gevestigd, dan wordt de bestelling persoonlijk door mij op afspraak langs gebracht – en ter plekke gesigneerd als het moet.

Interesse? Laat een reactie achter, of neem via de buttons hieronder vrijblijvend contact op voor vragen over de mogelijkheden, een offerte, of advies.

Tikkie Kunst - kunst voor een tikkie

Probeer anders eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie, de leukste (en spannendste) manier van kunst kopen, of cadeau krijgen. Je bepaalt zelf de prijs en ontvangt vervolgens per post een kunstwerk naar waarde (1/1). Al meer dan 40 grote en kleine Tikkie-kunstwerken vonden zo een plekje in binnen- en buitenland.

Tikkie Kunst als Kerstpakket kan ook natuurlijk, vanaf €25 per stuk, iedereen krijgt dan een uniek pakketje thuisgestuurd.

Hieronder mijn meest recente werken in mijn galerie bij Werk aan de Muur. Je kunt ze natuurlijk beter direct bij mij kopen — persoonlijker, goedkoper, gesigneerd, genummerd in oplage van maximaal 15, of zelfs als unicum. Hoe? Lees dat hier.

Leave a Comment