Smartphone-Art

Klein van scherm, groots in zeggingskracht

Vrouw met fazant in lege kamer

Sinds 2017 maak ik smartphoneart, fotokunst op en met alleen mijn smartphone gecreëerd (momenteel een Samsung Galaxy S22 Ultra). Op basis van zelfgemaakte foto’s en soms gevonden www-fragmenten, maak ik surrealistische fotocollages, repeterende grafiek en andere extreme fotobewerkingen.

Hiervoor gebruik ik apps als: Snapseed, Superimpose, Mirrorlab etc. De gemaakte werken publiceer ik op Instagram, of laat ik in opdracht afdrukken op formaten tot 80x80cm: klein van scherm, groots in zeggingskracht.

Je kunt ze ook bij mij kopen: in mijn shop, of — de spannendste manier om unieke kunst te kopen — als: Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie.

Canvas-kunst? Digitale schilderijen? Grafische collages? Surrealistische kunst? Popart? Smartphoneart van Ruben van Gogh!

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Speciale aanbieding, betaalbare kunst: werkje op 20x20cm canvas met ophangsysteem €24,95 inclusief verzending (gesigneerd: €29,95). Onderstaande werken zijn op voorraad direct leverbaar. Leuk als origineel cadeautje, of voor jezelf natuurlijk.

Van linksboven met de klok mee: The´re leaving Paradise finally, Hofdame in vervallen keuken, Nog zo ‘n gerucht, De verschijning van Fátima op Castellum de Hoge Woerd
Van linksboven met de klok mee: Sint Maarten en de Dom, Vrouw bij valavond, Salvador Dali in één oogopslag, Gekloonde koeien

Interesse? Neem contact op, dan stuur ik je eventueel een betaalverzoek en komt het werk naar je toe!

Tikkie Kunst - kunst voor een tikkie

Probeer anders eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie, de leukste (en spannendste) manier van kunst kopen, of cadeau krijgen. Je bepaalt zelf de prijs en ontvangt vervolgens per post een kunstwerk naar waarde (1/1). Al meer dan 40 grote en kleine Tikkie-kunstwerken vonden zo een plekje in binnen- en buitenland.