Kerstpakket met kunst

Van linksboven met de klok mee: Sint Maarten en de Dom, Citylights, Climbing the stairs like Escher en Another Rumour

Eens wat anders dan het gangbare eet- en drinkgerij in het kerstpakket voor uw werknemers of klanten? Denk eens aan kunst, echte kunst, in een beperkte oplage, alleen voor in uw pakket.

In de aanbieding: een vierkant werk op canvas van 20x20cm vanaf 15 exemplaren 10 euro per stuk, vanaf 50 exemplaren 7,50 per stuk (excusief bezorgkosten).

Of laat smartphone-art kunstenaar Ruben van Gogh zich inspireren door uw producten, diensten of bedrijfspand. Hij maakt dan een kunstwerk dat afgedrukt kan worden op 20x20cm canvas of plexiglas, of dat als kunstkaart of giclee uitgevoerd kan worden.

Desnoods met een portret van u, of van een of enkele werknemers erin verwerkt. Op z’n Van Goghiaans, dat spreekt. Uiteraard kunt u ook voor een al bestaand werk kiezen.

Ruben van Gogh is dichter, librettist en smartphone-art maker. Hij werd veelvuldig uitgegeven, uitgevoerd en geëxposeerd.

Kijk eens ter inspiratie op z’n Instagramaccount: @goghvanruben, of een van z’n weblogs over zijn smartphone-art.

Gewoon een los werk als kerstgeschenk of kerstcadeau? Dat kan ook natuurlijk. Tot de kerst zijn de losse werken 15% goedkoper. Zie voor losse verkoop mijn shop.

Interesse? Neem via de button hieronder vrijblijvend contact op voor een offerte en de mogelijkheden.