Iedereen een Vaandeldrager!

Rembrandt to all the people

Rembrandt van Rijns schilderij: De Vaandeldrager werd het afgelopen jaar voor €150.000.000 gekocht door de Nederlandse staat, en maakt momenteel een tentoonstellingstour langs enkele Nederlandse musea. De Vaandeldrager heeft daarmee een rockster-status gekregen. Maar €150.000.000 voor één schiderij bijft van de gekke natuurlijk. Wie kan dat nog betalen? Een staat misschien, of een verveelde olie-sjeik. Maar wij, armoedige nazaten van de Gouden Eeuw? Nee. En dat moet anders.

Daarom zeg ik: Rembrandt to all the people! Iedereen een eigen Vaandeldrager.

Iedereen een Vaandeldrager à l Van Gogh

Een Rembrandt à la Van Gogh!

Voor €225 op canvas van 30x40cm, of €150 voor de jpeg-file alleen, maak ik op basis van je portret- of selfie-foto een gepersonificeerde Vaandeldrager waarop jij staat afgebeeld.

Hoe cool is dat, als cadeau voor jezelf, een vriend, een collega, of je geliefde?

Hoe? Heel eenvoudig.

Bij interesse neem je contact met me op (via een van de buttons hieronder, of anders via: vaandeldrager at rubenvangogh punt nl) Ik mail je vervolgens de instructies voor het aanleveren van de foto. Als ik die heb ontvangen en deze geschikt is om te gebruiken, stuur ik je een tikkie en ga ik voor je aan de slag. In een week heb je dan het werk in huis, of als je kiest voor alleen de jpeg-file, de afbeelding in de mail (met een resolutie van 25mp).

Alle begin is lelijk….
Maar kijk wat een beetje smartphoneart kan doen
.

Je mag ook blij kijken, hoor…

Gepersonificeerde Vaandeldrager van Rembrandt

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Marten en Oopjen kopen

Liever een Rembrandt Marten en Oopjen à la Van Gogh? Dat kan ook: ik heb een aantal Marten en Oopjen-werken in de aanbieding in mijn shop bij Werk aan de Muur en kan desgewenst ook een dubbelportret van hen maken op basis van twee aangeleverde foto’s. Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Tikkie Kunst - kunst voor een tikkie

Probeer anders eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie, de leukste (en spannendste) manier van kunst kopen, of cadeau krijgen. Je bepaalt zelf de prijs en ontvangt vervolgens per post een kunstwerk naar waarde (1/1). Al meer dan 40 grote en kleine Tikkie-kunstwerken vonden zo een plekje in binnen- en buitenland.

Leave a Comment