Gedicht op maat

PRODUCTDIMENSIES VAN DE POËZIE

Van de cirkel de bol
Van de leegte het hol

Ruben van Gogh

Gedicht op maat nodig? Ik schrijf gedichten in opdracht!

Bent u op zoek naar een toepasselijk gedicht voor een speciale gelegenheid? Laat het mij schrijven. Veel van mijn gedichten zijn ontstaan vanuit een opdracht, en wat werkwijze betreft zie ik weinig verschil tussen vrij werk, een thematisch verzoek van een organisatie of van een directe vraag van een particulier.

Ons voorgesprek vormt de bron van mijn inspiratie

Na een uitgebreid gesprek over de aanleiding en de gewenste richting van het gedicht, ga ik met deze input voor u aan de slag en schrijf binnen een week, of als het echt moet de volgende dag al, een gedicht op maat. Of het nu om een droeve of vrolijke gebeurtenis gaat, een persoonlijke of zakelijke gelegenheid, of zomaar voor een bijzonder iemand, team, afdeling, of voor uzelf, ik laat me inspireren door wat ik hoor en maak er een mooi gedicht bij.

Daarbij hanteer ik verschillende tarieven: voor particulieren, voor organisaties in het maatschappelijke en culturele domein en voor bedrijven.

Particulier

U wilt een gedicht voor een begrafenis, een huwelijk of een ander persoonlijk moment? Of u wilt ua geliefde of een dierbaar iemand met een bijzonder cadeau verrassen? Voor €250 schrijf ik een speciaal gedicht, gebaseerd op uw informatie en wensen.

Maatschappelijk domein en cultuur

Neemt iemand afscheid van uw organisatie, is er een opening of presentatie, wilt u uw jaarverslag verbijzonderen? Of organiseert u een symposium of jubileum? Voor €500 schrijf ik een gedicht gebaseerd op uw werkveld en de concrete aanleiding.

Bedrijfsleven

Wilt u uw werknemers iets bijzonders meegeven, of uw missie poëtisch verwoord onder de aandacht brengen? Bent u op zoek naar een eigenzinnig relatiegeschenk of literaire invulling van, of aanvulling op, uw kerstpakket? Kan dat rapport wel een extra eyecatcher gebruiken? Moet er iemand in het zonnetje gezet of wordt er een mijlpaal gevierd met een congres? Voor €750 laat ik me door uw wereld inspireren en geef er mijn lyrische zienswijze op.

Mecenas 2.0

Draagt u de poëzie een warm hart toe en bent u van financiële zorgen vrij? Wordt Patron of Mecenas 2.0: laat u verrassen en maak het deze dichter mogelijk zijn vrije werk voort te zetten in deze cultureel zware tijden. Voor €200 schrijf ik een nieuw vrij vers met als inspiratie een door u opgegeven woord of thema en stuur het u handgeschreven op. U draagt zo bij aan de ontwikkeling van mijn oeuvre en wordt ‘uw’ gedicht opgenomen in een bundel, komt u als patron in de verantwoording te staan (tenzij u dat liever niet heeft).

Gedicht voor Utrechts programmaplan Werk aan de Werf (2021)

Art commissions

Hieronder ziet u mijn meest recente smartphoneart-werk in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak desgewenst ook smartphoneart-werk in opdracht. Ga voor meer over over mijn beeldend werk naar smartphoneart.nl

1 25 26 27