Gedicht op maat

PRODUCTDIMENSIES VAN DE POËZIE

Van de cirkel de bol
Van de leegte het hol

Ruben van Gogh

Zoek je een gedicht op maat? Ik schrijf gedichten in opdracht!

Ben je op zoek naar een toepasselijk gedicht voor een speciale gelegenheid? Wil je een gedicht op maat laten maken? Laat het mij schrijven. Veel van mijn gedichten zijn ontstaan vanuit een opdracht, en wat werkwijze betreft zie ik weinig verschil tussen vrij werk, een thematisch verzoek van een organisatie of van een directe vraag van een particulier. Sterker nog: ik werk juist graag in opdracht.

Ons voorgesprek vormt de bron van mijn inspiratie

Na een voorbereidend gesprek over de aanleiding voor, en de gewenste richting van het gedicht, ga ik met deze input aan de slag en schrijf binnen een week, of als het echt moet de volgende dag al, een gedicht op maat.

Of het nu om een droeve of vrolijke gebeurtenis gaat, een persoonlijke of zakelijke gelegenheid, of zomaar voor een bijzonder iemand, team, afdeling, of voor jezelf, ik laat me inspireren door wat ik hoor en maak er een mooi gedicht bij.

Daarbij hanteer ik verschillende tarieven: voor particulieren, voor organisaties in het maatschappelijke en culturele domein en voor bedrijven.

Particulier

Je wilt een gedicht voor een begrafenis, een huwelijk of een ander persoonlijk moment? Of je wilt je geliefde of een dierbaar iemand met een bijzonder cadeau verrassen?

Voor €250 schrijf ik een speciaal gedicht, gebaseerd op de verstrekte informatie en wensen.

Maatschappelijk domein en cultuur

Neemt iemand afscheid van je organisatie, is er een opening of presentatie, wi je een jaarverslag verbijzonderen? Of organiseer je een symposium of jubileum?

Voor €500 schrijf ik een gedicht gebaseerd op het werkveld en de concrete aanleiding.

Bedrijfsleven

Wil je je werknemers iets bijzonders meegeven, of een missie poëtisch verwoord onder de aandacht brengen? Ben je op zoek naar een eigenzinnig relatiegeschenk of literaire invulling van, of aanvulling op, je kerstpakket? Kan dat rapport wel een extra eyecatcher gebruiken? Moet er iemand in het zonnetje gezet of wordt er een mijlpaal gevierd met een congres?

Voor €750 laat ik me door je wereld inspireren en geef er mijn lyrische zienswijze op.

Mecenas 2.0

Draag je de poëzie een warm hart toe? Wordt Patron of Mecenas 2.0: laat je verrassen en maak het een dichter mogelijk zijn vrije werk voort te zetten in deze cultureel zware tijden.

Voor €200 schrijf ik een nieuw vrij vers met als inspiratie een door jou opgegeven woord of thema en stuur het je handgeschreven op. Je draagt zo bij aan de ontwikkeling van mijn oeuvre en wordt ‘jou’ gedicht opgenomen in een bundel, komt je als patron desgewenst in de verantwoording te staan.

Gedicht voor Utrechts programmaplan Werk aan de Werf (2021)

Art commissions

Probeer ook eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie: een speciaal voor jou gemaakt uniek kunstwerk (oplage 1/1). Al vanaf €10.

Hieronder ziet u mijn meest recente smartphoneart-werk in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak desgewenst ook smartphoneart-werk in opdracht. Ga voor meer over over mijn beeldend werk naar smartphoneart.nl