Engel achter glas

Mijn projecten Poëzie per Mail en Flessenpost 2.0 zijn afgerond: iedere dag kreeg een honderdtal abonnees een gedicht in hun mailbox (en bij Flessenpost 2.0 in het weekend beide dagen een smartphone-art foto). Dankzij deze projecten kon ik als zzp-ende kunstenaar de eerste twee maanden van de Coronacrisis doorkomen. Maar het blijven magere tijden in mijn sector, daarom:

Nog altijd te bestellen: Engel achter glas

– handgeschreven dichtbundeltje à €25

Schaduwen op muren
en silhouetten achter ramen:
rijzende vermoedens 
nu ik me openbaar
in vleesgeworden wanen.
Bijna als een engel 
met zinnelijke vleugels
[...]

Juist in deze digitale tijden met haar epubs en PDF’s, die persoonlijk uitgevoerd werk naar de achtergrond drukken, begin ik een nieuw project: een handgeschreven bundeltje met de 7-delige gedichtencyclus: Engel achter glas. Een A5-uitgave, een schattig boekje dus, handgebonden, met omslag en 12 pagina’s binnenwerk.

Ik neem pen, schaar en draad ter hand voor deze uitgave, alles word door mezelf uitgevoerd: schrijven, vouwen en binden met garen – misschien niet echt direct schoonschrift, maar wel leesbaar en – persoonlijker kun je het niet krijgen. Een kleinood dat in elke boekenkast past, als cadeau weggegeven kan worden en over een paar jaar natuurlijk van antiquariatische waarde zal blijken te zijn. Ieder exemplaar wordt gesigneerd en genummerd en wordt per post verzonden. Lekker ouderwets allemaal: je deurmat checken.

De dichter met een proef-versie van Engel achter glas

Wilt u ook een exemplaar ontvangen, maak dan €25 over per bank op: NL58 INGB 0004 9678 01 tnv R van Gogh in Utrecht – niet vergeten postcode en huisnummer in te vullen. Straatnaam en woonplaats kan ik dan zelf vinden. U kunt me het adres ook mailen, met de button hieronder.

Engel achter glas gratis?

U kunt deze uitgave ook cadeau krijgen bij aanschaf van een van mijn smartphone-art-werken.

De eerste exemplaren in de maak (binnenwerk)

#supportyourartist