Algemeen

Ruben van Gogh is lyrisch chroniqueur in woord en beeld en Gildemeester van het Utrechts Stadsdichtersgilde. Hij schrijft gedichten, liedteksten, operalibretto’s en maakt smartphone-art.

Naast vrij werk schrijft hij gedichten in opdracht, voor zowel organisaties als particulieren. Ook geeft hij workshops op aanvraag.

Voor z’n smartphoneart is er nu een aparte website.

De mailbutton werkte tijdelijk niet meer – is hersteld.

Mini-bio

Wat Water Weet voor La grande traversée poétique (2020)

Van zijn hand verschenen zeven bundels, drie bloemlezingen, zeven opera’s, twee musicals, drie kleutermeezingprogramma’s, één cabaretshow, een lekenpreek en talloze losse liedteksten. Hij trad op van Albanië tot Zeewolde, van Appingedam tot Singapore. Hij gaf voordrachten op radio en tv, scholen, gevangenissen, literaire festivals, informatieve bijeenkomsten, in huiskamers, Carré en telefooncellen. Hij werd gezongen door o.a. Tania Kross, Lilian Vieira en 5000 kinderen in IJburg.

Een-op-een-optredens

Nu ook ‘s avonds tot 21.30u

Snakt u ook zo naar cultuur, opera, poëzie? Theaters en musea mogen dan gesloten zijn en samenkomsten verboden: een-op-een is er van alles mogelijk. Tot de zomer, en langer als de lockdown langer duurt, organiseer ik mijn Pedestrial Poetry (rondwandeling met voordracht) op toegestane maat: nu dus voor 1 persoon publiek.

Wandel mee! Anderhalf à twee uur cultuur voor u alleen. U kunt kiezen uit een rondje Zijdebalen, of dwalen door het Werkspoorkwartier. De kosten bedragen €75 en daarvoor krijgt u privé voordrachten en vertel ik alles van wat ik weet van waar we zijn.

Werkspoor Kwartier of Zijdebalen, aan u de keus!

De mailbutton werkte tijdelijk niet meer – is hersteld.