Ruben van Gogh

Ruben van Gogh, lyrisch chroniqueur in woord en beeld. Gildemeester van het Utrechts Stadsdichtersgilde en als mede-initiator, eerste dichter en bestuurslid betrokken bij De Letters van Utrecht, het almaar groeiende gedicht in de straatstenen van de Domstad. Ik schrijf gedichten, liedteksten, operalibretto’s, geef daar adviezen in en maak smartphone-art.

Naast vrij werk schrijf ik gedichten in opdracht, voor zowel organisaties en bedrijven, als voor particulieren. Ook geef ik workshops op aanvraag.

Pedestrial Poetry Tours, vanaf zes personen. Een mooie manier de stad met andere ogen te bezien. Dus verzamel wat vrienden of familie, neem contact op, en ik neem je mee langs de contouren van de Zijdebalentuin, dwars door het Werkspoorkwartier of achter Trijn aan! Ik wandel ook ‘s avonds.

Wat Water Weet voor La grande traversée poétique (2020)

Tikkie Kunst - kunst voor een tikkie

Probeer anders eens Tikkie Kunst – kunst voor een tikkie, de leukste (en spannendste) manier van kunst kopen, of cadeau krijgen. Je bepaalt zelf de prijs en ontvangt vervolgens per post een kunstwerk naar waarde (1/1). Al meer dan 40 grote en kleine Tikkie-kunstwerken vonden zo een plekje in binnen- en buitenland.