Algemeen

Een-op-een-optredens

Nu ook ‘s avonds tot 21.30u

Snakt u ook naar cultuur, opera, poëzie? Theaters en musea mogen dan gesloten zijn en samenkomsten verboden: een-op-een is er van alles mogelijk. Tot de zomer, en langer als de lockdown langer duurt, organiseer ik mijn Pedestrial Poetry (rondwandeling met voordracht) op toegestane maat: nu dus voor 1 persoon publiek.

Wandel mee! Anderhalf à twee uur cultuur voor u alleen. U kunt kiezen uit een rondje Zijdebalen, of dwalen door het Werkspoorkwartier. De kosten bedragen €75 en daarvoor krijgt u privé voordrachten en vertel ik alles van wat ik weet van waar we zijn.

Werkspoor Kwartier of Zijdebalen, aan u de keus!

De mailbutton werkte tijdelijk niet meer – is hersteld.

Ruben van Gogh is lyrisch chroniqueur in woord en beeld. Hij schrijft gedichten, liedteksten, operalibretto’s en maakt smartphone-art.

Hij schrijft gedichten in opdracht, zowel voor organisaties als voor particulieren en verzorgt workshops.

Van zijn hand verschenen zeven bundels, drie bloemlezingen, zeven opera’s, twee musicals, drie kleutermeezingprogramma’s, één cabaretshow, een lekenpreek en talloze losse liedteksten. Hij trad op van Albanië tot Zeewolde, van Appingedam tot Singapore. Hij gaf voordrachten op radio en tv, scholen, gevangenissen, literaire festivals, informatieve bijeenkomsten, in huiskamers, Carré en telefooncellen. Hij werd gezongen door o.a. Tania Kross, Lilian Vieira en 5000 kinderen in IJburg.

Hij werkt op aanvraag en op eigen initiatief.

Voor z’n smartphoneart is er nu een aparte website.

De mailbutton werkte tijdelijk niet meer – is hersteld.