Algemeen

Stadswandeling Zijdebalen

Wandel je mee met m’n Pedestrial Poetry Tour, zondag 10 juli? We vertrekken 15u vanaf dit hek, Zeedijk 17/19 Utrecht. €17,50 p.p. (€15 p.p. bij vooraf betalen via Tikkie hieronder).

Ruben van Gogh

Ruben van Gogh, lyrisch chroniqueur in woord en beeld. Gildemeester van het Utrechts Stadsdichtersgilde en als mede-initiator, eerste dichter en bestuurslid betrokken bij De Letters van Utrecht, het almaar groeiende gedicht in de straatstenen van de Domstad. Ik schrijf gedichten, liedteksten, operalibretto’s, geef daar adviezen in en maak smartphone-art.

Naast vrij werk schrijf ik gedichten in opdracht, voor zowel organisaties en bedrijven, als voor particulieren. Ook geef ik workshops op aanvraag.

Wat Water Weet voor La grande traversée poétique (2020)
Trijn van Leemput opera

Nu ook te boeken: Achter Trijn aan – een operateske Pedestrial Poetry Tour in de voetsporen van Trijn van Leemput, met onderweg voordrachten uit mijn libretto van de succesvolle Stadsopera Trijn.

Voor mijn smartphoneart is er nu een aparte website.

Check anders ook eens mijn Tikkie-Kunst – kunst voor een tikkie! De leukste manier om een uniek (1/1) smartphoneartwerk te kopen. Je bepaalt zelf de prijs, vanaf €25.

Hieronder mijn meest recente werken in mijn shop bij Werk aan de Muur.